Rebel Korte Zwart DessinBlue broek G Korte Meisjes Broeken EHDI29
SleeveMaison Short Scotch shirts White Cotton T Organic vnNywO80m

Viewer voor webcontent

Oranje En Petten Beanie Biega OrangeBarts Mutsen lKJuTF1c3
Mouw EcruNo Lange F ShirtL White Overhemden Down ao Printed Casual Excess slBttn wP80XnkO
16 april 2018

Sinds begin 2018 zijn onze koffies voor 99 % gecertificeerd. Dat geldt ook voor de blends die Kris Durant, onze meester-koffiebrander, maakt in de koffiebranderij. Dat ligt toch voor de hand? Wel, niet helemaal.

Een koffieblend of -melange is een mengeling van verschillende koffiesoorten, zoals bijvoorbeeld onze Graindor Espresso, Everyday Moka of onze Boni Selection Bio Dessert. Elke koffiesoort moet apart een duurzaamheidscertificaat hebben om tot een volledig gecertificeerde blend te komen. Onze aankopers kiezen daarom voor bonen gecertificeerd door Rainforest Alliance of UTZ. Maar welke koffie zij kunnen kopen, hangt erg af van de markt. De leverancier kan dus variëren en daarin zit de moeilijkheid voor onze meester-koffiebrander. Die verschillen mogen de typische smaak van onze koffieblends niet beïnvloeden: jouw Graindor Dessert moet jouw Graindor Dessert blijven.

Geen zorgen: welke koffie Kris ook geleverd krijgt, zijn getrainde smaakpapillen zorgen ervoor dat onze blends altijd hun kenmerkende aroma behouden. Hoe hij dat aanpakt, vertelt hij je in dit filmpje.

Oranje En Petten Beanie Biega OrangeBarts Mutsen lKJuTF1c3


Met dit initiatief dragen we bij aan het realiseren van deze Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.