Restaurant De Houtzagerij

De Houtzagerij bevindt zich op EuroParcs Resort De Wije Werelt en is voorzien van een prachtig, gezellig familierestaurant met terras en een snackbar. Na een heerlijke wandeling over het Mosselse Zand en in het bos of een middag in onze uitdagende indoor speeltuin is het goed toeven in ons familierestaurant.

De mix van natuurlijke materialen, zoals hout in combinatie met staal én beton op de vloer zorgt voor een unieke en warme sfeer. Hiernaast hebben wij bij de bouw voor veel glas gekozen. Dit geeft het restaurant een prettige, open aanblik. Bovendien is dit heel handig! Zo kun je je kids, die ongestoord aan het spelen, zijn in de gaten houden terwijl je zelf in deze sfeervolle ruimte geniet. 

Ons motto is laagdrempelig eten in een informele ambiance. Van een ambachtelijke pannenkoek, royale maaltijdsalade en versgebakken broodjes tot een eerlijke ‘Houthakkerssteak’: er is veel mogelijk! Altijd met passie bereid en met gebruik van streekproducten. 

Liever patatjes voor de kleintjes? Natuurlijk serveert De Houtzagerij dit ook! En bij de gezellige loungehoek met houtkachel is het wel heel lekker borrelen met Veluwse tapa’s. 

Op Resort De Wije Werelt hoef je niet in de keuken te staan. Verwen jezelf met heerlijke afhaalmaaltijden en snacks. Ook kun je hier terecht voor heerlijke milkshakes, slushpuppies, softijs en verpakt ijs. De Houtzagerij heeft 2 ruime terrassen, zodat je bij mooi weer ook buiten kunt genieten van een hapje en een drankje. Vanaf het terras heb je zicht op het zwembad. De vriendelijke bediening staat voor je klaar.

Schmenger Wit Schmenger Loafers Wit Schmenger Loafers Wit Loafers InstapperKennelamp; InstapperKennelamp; InstapperKennelamp; Wit InstapperKennelamp; rBxeWdCo

Veilig betalen met:

Contact

Adres
EuroParcs Hoofdkantoor
Dark Name It Grijs Dnm Noos Skinny Grey Jeans Mini Pant Nittib DenimFreewear W2IHD9EOude Apeldoornseweg 48
7333 NS Apeldoorn

+31 (0)88 070 80 90 

Telefonisch bereikbaarDark Name It Grijs Dnm Noos Skinny Grey Jeans Mini Pant Nittib DenimFreewear W2IHD9E
Maandag t/m vrijdag 08.30u - 20.00u
Zaterdag en zondag 08.30u - 17.00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dark Name It Grijs Dnm Noos Skinny Grey Jeans Mini Pant Nittib DenimFreewear W2IHD9E
Powered by Maxxton
T shirts s DonnAustralian Navy Print T Cotone oeQdCxBErW