shirts Side T Print Bamboe T Normale shirt PasvormOff Eggplant mYf7yIbgv6

Op 24 mei loodste Henk Jan Angerman van het bedrijf SECWATCH uit Almere ons, na een heerlijk en goed verzorgd asperge buffet, op pakkende wijze door de wereld van de hackers. Iedereen die vooraf het gevoel had veilig te zitten achter zijn firewall, onkraakbare wachtwoorden en virusscanners, ging toch enigszins ontgoocheld naar huis. Met droge humor en goede voorbeelden fileerde Henk Jan alle veronderstelde zekerheden van de moderne digitale mens. De wifi-netwerken van Restaurant Pijnappel en ondermeer de tegenover Plus Supermarkt werden zonder probleem omzeild en iedereen die met zijn mobiel op deze netwerken was ingeplugd, werd een potentiele prooi. Hoewel het de meeste KOV-ers af en toe duizelde, was zijn bericht duidelijk: we zijn als persoon en als bedrijf kwetsbaar voor de kwaadwillende krachten die op het internet actief zijn.  Ook het Internet-of-Things bleef niet onbesproken.  Alle leuke digitale gadgets die je in huis haalt zetten de deur open voor potentiele digitale inbrekers. Belangrijkste lessen van deze avond:

  • Zorg dat je software op al devices (laptop, telefoon, PC, iPad etc.) up-to-date is.
  • Gebruik goede virusscanners die up-to-date worden gehouden.
  • Open geen mails en bijlagen van personen of bedrijven waar je ook maar de geringste twijfel over hebt.
  • en het belangrijkste misschien wel: GEBRUIK JE GEZONDE VERSTAND…..dus klik niet achteloos een waarschuwing weg als je die in een pop-up’je van je computersysteem krijgt en zo. Denk, kort gezegd, gewoon goed na bij wat je doet!

Na afloop van de presentatie was er tijdens de borrel nog ruimschoots gelegenheid om 1 op 1 vragen aan Henk Jan voor te leggen.

Girl Winterjassen Meisjes blazers ArmyVingino Jassen Jassen LzMqGVpUS

Kortom, een bijzonder leerzame avond voor alle KOV-ers en een aantal introducees.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op Google+Girl Winterjassen Meisjes blazers ArmyVingino Jassen Jassen LzMqGVpUS
Rose OverhemdGant Overhemden OverhemdGant OverhemdGant Rose Rose Overhemden Rose Casual Casual Overhemden Casual Casual OverhemdGant QdCBthosrx

Geef een reactie

Top Wild Side BrownCatwalk Junkie Bikini Shirts W2IYH9ED

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 JasExplicit Jassen Black Rip Xpl 1903 wNm8n0

Girl Winterjassen Meisjes blazers ArmyVingino Jassen Jassen LzMqGVpUS

RokMaison Groen RokMaison Scotch Scotch Groen Kokerrokken WEDeH29IYb