Metallic Velvet Veterschoenen a24 m44 VeterschoenAqa grey xwrt L Zlvr Pewter A3248 Vip F1TlKcJ

Op 24 mei loodste Henk Jan Angerman van het bedrijf SECWATCH uit Almere ons, na een heerlijk en goed verzorgd asperge buffet, op pakkende wijze door de wereld van de hackers. Iedereen die vooraf het gevoel had veilig te zitten achter zijn firewall, onkraakbare wachtwoorden en virusscanners, ging toch enigszins ontgoocheld naar huis. Met droge humor en goede voorbeelden fileerde Henk Jan alle veronderstelde zekerheden van de moderne digitale mens. De wifi-netwerken van Restaurant Pijnappel en ondermeer de tegenover Plus Supermarkt werden zonder probleem omzeild en iedereen die met zijn mobiel op deze netwerken was ingeplugd, werd een potentiele prooi. Hoewel het de meeste KOV-ers af en toe duizelde, was zijn bericht duidelijk: we zijn als persoon en als bedrijf kwetsbaar voor de kwaadwillende krachten die op het internet actief zijn.  Ook het Internet-of-Things bleef niet onbesproken.  Alle leuke digitale gadgets die je in huis haalt zetten de deur open voor potentiele digitale inbrekers. Belangrijkste lessen van deze avond:

  • Zorg dat je software op al devices (laptop, telefoon, PC, iPad etc.) up-to-date is.
  • Gebruik goede virusscanners die up-to-date worden gehouden.
  • Open geen mails en bijlagen van personen of bedrijven waar je ook maar de geringste twijfel over hebt.
  • en het belangrijkste misschien wel: GEBRUIK JE GEZONDE VERSTAND…..dus klik niet achteloos een waarschuwing weg als je die in een pop-up’je van je computersysteem krijgt en zo. Denk, kort gezegd, gewoon goed na bij wat je doet!

Na afloop van de presentatie was er tijdens de borrel nog ruimschoots gelegenheid om 1 op 1 vragen aan Henk Jan voor te leggen.

Jas Zwarte Winterjassen MayName It Jas Zwarte gb7Y6fyv

Kortom, een bijzonder leerzame avond voor alle KOV-ers en een aantal introducees.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op Google+Jas Zwarte Winterjassen MayName It Jas Zwarte gb7Y6fyv
Blauw Pantalons BroekenGeisha BroekenGeisha Blauw BroekenGeisha Pantalons Pantalons Pantalons Pantalons BroekenGeisha Blauw Blauw Blauw BroekenGeisha 8wvNnm0

Geef een reactie

21419707State Casual Overhemden Of White Art iZukXP

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BootsHartjes Zwart Laarzen 15172 Zwart 15172 qMpSzVU

Jas Zwarte Winterjassen MayName It Jas Zwarte gb7Y6fyv

Blue Fur Curly Concept Tassen LambCosy Maja u3lFK51cTJ