Picture Invisibles LatteMagic Body Panty Shapewear As Dream Fashion In b7gfy6
T shirts Ts Print VibesbordeauxKultivate y6vfIYb7g

Als u verdacht wordt van het plegen van een feit dat strafbaar is met een gevangenisstraf van een jaar of meer,  kan de onderzoeksrechter u tijdens het gerechtelijk onderzoek  in voorlopige hechtenis nemen.

Elektronisch toezicht is een manier om de voorlopige hechtenis buiten de gevangenis te ondergaan.

Voorwaarden

U moet voortdurend op het adres blijven waar u het elektronisch toezicht ondergaat. U mag zich enkel  buitenshuis begeven:

 • mits voorafgaande toestemming van het Vlaams Centrum Elektronisch Toezicht

 • voor verplaatsingen die nodig zijn voor de gerechtelijke procedure (bv. verhoor door de politie of de onderzoeksrechter, verschijnen voor de raadkamer)

  Truienamp; Beige Lauren TruiRalph Vesten W2Ye9bDIEH
 • omwille van een medisch spoedgeval

 • in geval van overmacht (bv. brand).

Jurk Jurken White Met VersierdeName It Bright Parels 4Aj3L5R

Als u zich onttrekt aan het toezicht, of verplaatsingen maakt die niet zijn toegestaan,  kan de onderzoeksrechter het elektronisch toezicht herroepen. U moet dan terug naar de gevangenis.

Procedure

 • Joe Broeken YellowCup Denim Casual Of Geel Sophia PkZOXiu

  De onderzoeksrechter, raadkamer of kamer van inbeschuldigingstelling beslist of u in voorlopige hechtenis wordt genomen, en of de voorlopige hechtenis in de gevangenis of onder elektronisch toezicht zal verlopen.

 • De raadkamer ziet toe op het verloop van het gerechtelijk onderzoek. Ze beslist op regelmatige tijdstippen overde verlenging van de voorlopige hechtenis, en of deze in de gevangenis of onder elektronisch toezicht plaatsvindt. Tegen een beslissing van de raadkamer kan u beroep aantekenen bij de kamer van inbeschuldigingstelling.

  Multi 00332541 Rio Espiga 910 SandalenWolky pVqSUMLGz
 • Tot de activering van het elektronisch toezicht, verblijft u  in de gevangenis. Het aanbrengen van de enkelband vindt plaats in de gevangenis. Vervolgens komt een personeelslid van het Vlaams Centrum Elektronisch Toezicht bij u thuis, of op een ander adres waar u het elektronisch toezicht zal ondergaan, om het bewakingsmateriaal te plaatsen.

 • De onderzoeksrechter beslist hoe lang u de voorlopige hechtenis onder elektronisch toezicht ondergaat. Hij kan de voorlopige hechtenis beëindigen en u vrijlaten, eventueel onder voorwaarden. Hij kan, in het belang van het onderzoek, ook beslissen dat u de voorlopige hechtenis terug in de gevangenis moet ondergaan.Sneakers VeterschoenenSkechers hpmt 84200l Sneakers Rose Rose VeterschoenenSkechers hpmt 84200l jSMVGqUzpL

 • Het is niet mogelijk om tijdens een voorlopige hechtenis onder elektronisch toezicht een andere straf (bv. een werkstraf) uit te voeren.