Familierestaurant en indoorspeeltuin De Houtzagerij op De Wije werelt!

Industry T shirtBlue Gray Shirts Shirts Gray Gray T T Industry shirtBlue shirtBlue Industry uJK1FTlc3

Restaurant De Houtzagerij

De Houtzagerij bevindt zich op EuroParcs Resort De Wije Werelt en is voorzien van een prachtig, gezellig familierestaurant met terras en een snackbar. Na een heerlijke wandeling over het Mosselse Zand en in het bos of een middag in onze uitdagende indoor speeltuin is het goed toeven in ons familierestaurant.

De mix van natuurlijke materialen, zoals hout in combinatie met staal én beton op de vloer zorgt voor een unieke en warme sfeer. Hiernaast hebben wij bij de bouw voor veel glas gekozen. Dit geeft het restaurant een prettige, open aanblik. Bovendien is dit heel handig! Zo kun je je kids, die ongestoord aan het spelen, zijn in de gaten houden terwijl je zelf in deze sfeervolle ruimte geniet. 

Ons motto is laagdrempelig eten in een informele ambiance. Van een ambachtelijke pannenkoek, royale maaltijdsalade en versgebakken broodjes tot een eerlijke ‘Houthakkerssteak’: er is veel mogelijk! Altijd met passie bereid en met gebruik van streekproducten. 

Liever patatjes voor de kleintjes? Natuurlijk serveert De Houtzagerij dit ook! En bij de gezellige loungehoek met houtkachel is het wel heel lekker borrelen met Veluwse tapa’s. 

Op Resort De Wije Werelt hoef je niet in de keuken te staan. Verwen jezelf met heerlijke afhaalmaaltijden en snacks. Ook kun je hier terecht voor heerlijke milkshakes, slushpuppies, softijs en verpakt ijs. De Houtzagerij heeft 2 ruime terrassen, zodat je bij mooi weer ook buiten kunt genieten van een hapje en een drankje. Vanaf het terras heb je zicht op het zwembad. De vriendelijke bediening staat voor je klaar.

Overhemd Blue Met Lange Dark Denim Spijkeroverhemden MouwenProdukt rshQCtd

Veilig betalen met:

Contact

Adres
EuroParcs Hoofdkantoor
Sneakers NeroGiga A56 Zwart 8563 k23 Combi Santiago kZiOPXuOude Apeldoornseweg 48
7333 NS Apeldoorn

+31 (0)88 070 80 90 

Telefonisch bereikbaarSneakers NeroGiga A56 Zwart 8563 k23 Combi Santiago kZiOPXu
Maandag t/m vrijdag 08.30u - 20.00u
Zaterdag en zondag 08.30u - 17.00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Sneakers NeroGiga A56 Zwart 8563 k23 Combi Santiago kZiOPXu
Powered by Maxxton
SneakersWoden Brown SneakersWoden Brown Brown Brown SneakersWoden SneakersWoden SneakersWoden Brown SneakersWoden Brown SneakersWoden Brown SUMVGzqjLp